[1] [2] [3] [4] [5]

Jeee, meer pret uit de 'Huis & Comfort' catalogus (zie pagina 2).
En wat een geweldige en nuttige artikelen zijn er wederom te bestellen!
Zoals dit door een geniaal brein bedachte juwelenkatje!


En wat een leuk gevoel voor humor hebben ze toch, met van die dolle woordgrapjes

Om nog maar te zwijgen over hun neus voor trends

Aaah! De enge kinderen zijn ook weer van de partij


Friends - seizoen 8, aflevering 6: Ross heeft een Nederlands woordenboekje, zodat hij in de smaak valt bij de dochter van zijn bijna overleden buurvrouw, die Nederlands is, en waarvan hij het appartement over wil nemen. Hij oefent in Central Perk op Gunther.

 

[mp3 1] [mp3 2]


Altijd leuk om mensen Nederlands te horen praten in buitenlandse series (en om te horen wat ze zeggen, want dat vraag ik me altijd af als iemand zogenaamd Pools is ofzo)

Wat een feest, ik heb weer wat dingen uit de 'Huis & Comfort' catalogus gescand.
Ik heb altijd pret als ik 'm lees, en soms zit ik als een autist in mijn eentje in een hoekje te schateren om de grandioos stompzinnige dingen die je kan bestellen, die kurkdroog in dat boekje staan.

Ik had bijvoorbeeld lol om de plaatjes van dingen waarop te zien is wat voor geluid ze maken. Zoals deze 'grappige bewegingsmelders':

Of de 'Dekselopener':

In de categorie "nutteloze uitvindingen om uit te lachen", en ook nog eens fantastisch aangeprezen, want ja, je moet toch iets bedenken om aannemelijk te maken waarom iemand dit in godsnaam zou willen kopen. "Bang voor kebab". Laat me niet lachen.

Dit is het 'Fotoalbum "Kat"'.
"U kunt er foto's, grappige voorvalletjes en zelfs een afspraak bij de dierenarts in kwijt. Ja, het fotoalbum "Kat" is een leuk geschenkidee voor kattenliefhebbers!"

Hahaha we liggen onder de bank van het lachen, "Ich und mein Mensch", hilarisch gewoon! Die kat komt ook niet meer bij.


[1] [2] [3] [4] [5]

home