[1] [2] [3]

-------------------------------------------------------------
zondag 27 januari -
beeld -> 1 foto

Vandaag weer Spangen.
We filmden in Super de Boer, waar het meisje dat ik speel werkt. Ik heb een polaroid meegenomen van mij in de Super de Boer werkkledij.

De Lexus-met-sprekend-navigatie-systeem bleek een Lancia te zijn. Nou ja, begint allebei met een L.


-------------------------------------------------------------
zaterdag 26 januari [ 3 ] -

Een oproep:

Wie weet een geschikte huurruimte voor een toneelgroep à 10 personen wekelijks op donderdag- of vrijdagochtend, vanaf plusminus half februari? Ik ga weer meedoen aan lessen van Lucas Borkel en hij zoekt nog naar een lokatie.
Laat suggesties en ideeën achter in mijn mailbox of gastenboek. Duizendmaal dank.

-------------------------------------------------------------
zaterdag 26 januari [ 2 ] -
- ik -> plaatjes

Toen ik de Joyride site bezocht, zag ik dat de rol van Roos bekend is. Tara Elders staat nu bij de cast, en haar ken ik al van mijn eerste (ook de hare trouwens) film: Vroeger Bestaat Niet Meer.

Ook is er een officiële website gemaakt voor Oesters van Nam Kee, waar ik 2 scènes in zit (die er hopelijk niet worden uitgesneden).

Ik word blij van mijn horoscoop voor morgen, eindelijk iets positiefs:

"Believe it or not, you might actually get what you want. (Yesss!) The Cancer
Moon adds power to the watery flow of events in Scorpio's life. You
have every reason to be optimistic."


-------------------------------------------------------------
zaterdag 26 januari -
onzin 2 -> Friends

Ik ben gisteren vervoerd in een Lexus Lancia met navigatie syteem. Met een stem die de weg wijst, "Turn right 300 metres ahead". Hehe.

En ik verblijd jullie met een mp3 en screenshots van een stukje uit "Friends - The Stuff You've Never Seen" -een aflevering vol bloopers. Gaat dat zien en horen!


-------------------------------------------------------------
donderdag 23 januari -

Een wonder is mij overkomen. Ik kreeg voorrang van een taxi.

Quote van de dag:
"Ja, als je er een potlood in stopt, werkt het natuurlijk niet meer"

Er is een film met de titel 'Suck My Dick'.

Morgen moet ik om 6.30 op voor Spangen. Wat een hondenbaan is acteren toch.

Ik word misschien commercial-inspreker, want ik mag een stemmentest doen bij een stemmencastingbureau.

Ik wil een Shakespeare acteercursus doen, en hoop dat het niet te duur is.

Ik ga naar bed, ik moet tenslotte vroeg uit de veren.
Buonanotte.

-------------------------------------------------------------
dinsdag 22 januari -
beeld - 2 foto's

Nog twee screenshots uit Costa, want Willemijn maakte me erop attent dat die bij de Costafanclub te vinden zijn. Thank you.

-Toppunt van niet-meer-hip: De Kronan-fiets te koop bij V&D -
-------------------------------------------------------------
maandag 21 januari -
- beeld - 2 foto's
- ik -> 'publiciteit'

Twee nieuwe foto's; stills uit de aflevering van Costa de serie waar ik in zat. Met veel, veel dank aan Willemijn, die mij deze mailde.
Onder Publiciteit ga ik vanaf nu bijhouden wat er voor berichten verschijnen over Joyride (en wie weet andere dingen). Hierbij dan ook het dringende verzoek mij te laten weten als er ergens iets over instaat, of me dingen te sturen.

Afgelopen week:
- Heb ik mijn laatste scène in Oesters van Nam Kee gedraaid. Dat ging snel, waarna de cast & crew naar een studio vertrok om de hele middag scènes te filmen met naakte vrouwen.
- Heb ik meegedaan aan het toelatingsfilmpje voor de Filmacademie van Joris vdB, met Chris en Joris V. Het belooft erg leuk te worden, en als het goed is krijg ik het ook in mpeg-vorm, zodat jullie het allemaal op internet kunnen bewonderen.
- Ben ik voor de tweede keer naar Amélie geweest, die ik nu nóg geweldiger vond dan de eerste keer. Er zijn weinig films die je moet móet MÓÉT zien, maar dit is er één. Ik blijf het maar zeggen, dan dringt het hopelijk tot de nog-niet-naar-Amélie-geweest-zijners door dat ze hem NIET NIET KUNNEN ZIEN!
Ga! Naar! Amélie!

- Ben ik naar Villa Arena geweest met mijn moeder, om een stoel te kopen, waar we ook in geslaagd zijn. (Alleen hebben we de afgebeelde stoel in een soort oranje stof besteld, wat véél mooier is dan dit blauwe leer. Dus.) Villa Arena is dat enorme, lelijke gebouw naast de ArenA, waar alleen maar "interieurwinkels" zitten: beddenwinkels, stoelenwinkels, stoffenwinkels, vloerenwinkels, keukenwinkels, badkamerwinkels, koffiezetapparatenwinkels, blaa blaa blaa. Gemiddelde publiek: stellen met baby's. Hartstikke leuk dus.
Gelukkig hadden we aan het eind van de middag een goeie stoel gevonden (zodat er in ons huis eindelijk door drie mensen tegelijk tv gekeken kan worden), en heb ik bij Perry Sport (die zit daarnaast, ook al zo'n belachelijk grote winkel, uitgerust met een waterval, een glijbaan en bergparkieten) éindelijk schoenen gekocht. Die ik nooit kan vinden. En nu ineens in tweevoud. Want morgen koop ik nog een paar. Ongelofelijk.

Vandaag weer een scène voor Spangen opgenomen en morgen heb ik zangles. Vorige keer deden we Stand By Your Man en kreeg ik een compliment van de leerling na mij. Ik hou van zingen.

Ik wil dat je in mijn gastenboek schrijft.
-------------------------------------------------------------
maandag 14 januari -
- beeld - 1 foto
- plaatje van kinderwagen bij Sophia

Zo. What's new.
Ik heb een draaidag van Spangen achter de rug. Dat was leuk, onder andere omdat ik voor die rol ordinaire strakke kleren met tijgerprintjes enzo en laarzen met enorm hoge hakken draag, en gouden juwelen om heb. Yeey.
Zoals ik vertelde was ik vrijdag samen met Georgina Verbaan aanwezig bij de casting voor de vierde rol in Joyride. Er kwamen negen auditanten langs, waaronder een aantal "BN-ers". Ik had beloofd een verslag te schrijven, maar daar heb ik geen zin meer in; bovendien was het niet zo opwindend dat jullie dat allemaal graag zouden willen lezen.
Morgen heb ik de tweede en laatste draaidag van Oesters van Nam Kee (om 7 uur op, hoera), om mijn resterende scènetje op te nemen.
Verder heb ik eindelijk een cd-writer gekocht! Ik ben blij. En vandaag ging ik een inktcartridge kopen, maar dat werd gelijk maar een hele nieuwe printer inclusief cartridge en ook nog een draadloze muis (whoei), omdat dat maar ongeveer twee keer zo duur was als een nieuwe cartridge. Dus.

De toegevoegde foto heeft een broertje, hier te vinden (op de site van Maarten).
-------------------------------------------------------------
dinsdag 8 januari -

Verkouden. Het schijnt te heersen. Ik heb vandaag extra vitaminen geslikt, en een liter verse jus d'orange gedronken.
Wat is er trouwens toch mis met de schoenenindustrie hier dat ik nooit leuke schoenen kan vinden.
Maar goed.
Ik ben niet gekozen voor de autobandencommercial.
Morgen heb ik opnamen voor Spangen en ik word opgehaald yeah.
Vrijdag is de casting voor de vierde rol in Joyride. En ik ben erbij. Ik zal een verslag schrijven beloof ik hierbij. Ik hoop dat er paar hele slechte bij zitten, dan heb ik ook een leuke middag.

Dan: een Belangrijke Oproep.
Filmliefhebbers opgelet. Ik moet meer naar de film. En daar heb ik gezelschap voor nodig. Bied je aan. Mail of schrijf in het gastenboek.
Zo wil ik nog een keer naar Amélie. Èn: dit jaar is het Filmmuseum Klassiekertour (onder de titel "Some Like It Hot en 26 andere onvergetelijke klassiekers").

Een paar titels: 2001: A Space Oddyssey, Annie Hall, Apocalypse Now Redux, Blood Simple, Fellini's Roma, A Fistful of Dollars, Lenny, Rear Window, Some Like It Hot, This Is Spinal Tap en Trois Couleurs: Rouge. Wat ongeveer ook de films zijn die ik wil zien.
Reageer! Ja!

Als afsluiter een mooi plaatje van de onlangs door mij aangeschafte poster van Andy Warhol, waar ik erg gelukkig mee ben.


-------------------------------------------------------------
woensdag 2 januari -
- beeld

Hoezee, een nieuw jaar.
Ik word er niet echt opgewonden van. Behalve in negatieve zin omdat we nu officieel met euro's moeten betalen. Het is irritant en de briefjes stinken, maar ik moet zeggen dat ik het geld minder lelijk vind dan ik had gedacht.
De foto die er bij is gekomen is genomen tijdens oud en nieuw, op de Nieuwmarkt.
Verder heb ik bij deze updatepagina's de instellingen veranderd, waardoor links nu niet meer onderstreept zijn, maar alleen een andere kleur hebben.


-------------------------------------------------------------
zaterdag 29 december -

1 link geadd (vóila Tom).
Dan heb ik nog een belangrijke mededeling: Je Móét Naar Le Fabuleux Destin D'Amélie Poulain (kortweg Amélie). Eén van de meest geweldige films die ik ooit heb gezien. Geen uitleg, gewoon GAAN. Zo.


-------------------------------------------------------------
vrijdag 28 december -

YIHA eindelijk is mijn nieuwe layout klaar. Jullie weten natuurlijk niet hoe ik me in het zweet heb gewerkt, maar ik kan je vertellen dat het een groot karwei was. De plaatjes bijvoorbeeld in het menu zijn allemaal eigenhandig gescande voorwerpen. Pfftt.
Alles is veranderd, dus gaat alles bekijken.
Er zijn nog wat onregelmatigheden, die ga ik verbeteren. Maar niet nu, want ik heb vierkante ogen.
Heeeeeel graag wil ik feedback en commentaar, laat dus iets achter in mijn gastenboek of email me.
Thanks.
-------------------------------------------------------------
zaterdag 22 december -

Yeah, de mensen van de autobandencommercial waar ik vorige week vrijdag een casting voor had, willen me "graag nog een keer terugzien". Jippiejee.


-------------------------------------------------------------
zaterdag 22 december -

In de Spits van afgelopen donderdag stond een artikel over Joyride. Je kan het hier lezen. Er staat wel een vréselijke fout in: niet Georgina gaat Joy spelen, maar ik. Dat vereist een rectificatie!
-------------------------------------------------------------
dinsdag 18 december -

Ik heb lol, want tvbabes.com heeft me geëmaild dat het tijd wordt voor een Yoka-pagina op hun site, met mooie foto's en een biografie. HAHA. Ik sta daar bij de Volle Maan poll (waar ik dus niet eens meer in ga spelen) en had ze een mailtje gestuurd met het verzoek mijn naam te verbeteren (is nu gebeurd), en er is net een artikeltje over Joyride geplaatst.
Ik voel me vereerd.

Nu moet ik naar zangles. Bye.
-------------------------------------------------------------
maandag 17 december -
- beeld
- onzin, pag. 2

Nou ik heb er wat op gevonden, en alles staat er keurig op. Gaat dus gauw kijken naar het spannende Grote Rome Foto Verslag.

Nieuws:
- Ik heb een gastrol in Spangen (politieserie met Monique van de Ven, Linda de Mol, Victor Löw, Tom Jansen e.a.). Daar heb ik vandaag voor gerepeteerd. Erg leuk.
- Afgelopen donderdag heb ik één van de twee scènes opgenomen die ik speel in Oesters van Nam Kee. Ik heb mijn rol (een eerstejaars studente medicijnen en pappie's meisje) lekker mutserig gespeeld, met gilletjes slaken enzo.
- Vrijdag had ik een auditie voor een Amerikaanse autobandencommercial, waarin de autoband op een hippe, jonge manier gepresenteerd gaat worden (autobanden als schommel, autobanden in het zwembad, autobanden als meubilair). Daarvoor moest ik vlot dansen op een muziekje, gebruik makend van attributen als een basketbal, een trampoline en -of course- een autoband. Nu kan ik erg leuk vlot dansen (ha), maar ja, er zijn 16 mensen nodig, en ze zijn bij drie castingbureaus bezig met audities. Ik hoor binnen een week iets, duim voor me.
- Zaterdag weer een auditie, voor een televisiefilm. Het jammere was dat ik mijn scènes niet doorgemaild had gekregen, waardoor ik de tekst ter plekke nog moest leren (ik was er wel een half uur vantevoren). Gelukkig leer ik vrij snel teksten uit mijn hoofd, en ging het uiteindelijk nog best aardig.
- Voor Joyride mag ik iets doen wat me altijd al geweldig leek: als reeds gecaste acteur bij de audities van kandidaten voor een andere rol aanwezig zijn om de "combinatie" te testen en tegenspel te geven. Zeer vermakelijk lijkt me.

Verder ben ik gevraagd voor twee kortjes filmpjes, één voor de EO, en een toelatingsfilmpje voor de Filmacademie.
Slecht nieuws: ik ben niet uitgekozen voor de rol van Angela (nu Andrea) in Volle Maan.
-------------------------------------------------------------
zondag 16 december -
- beeld:
Het Grote Rome Verslag
1 foto

Ik heb te weinig tijd nu om iets uitgebreids te schrijven. Mijn Rome foto's staan erop, dat was het meeste werk (het bestaat uit bijna 60 foto's), en ik heb een aantal foto's weggehaald, die niet zo boeiend waren.
Ik word zo de kamer uitgekickt dus ik kap ermee. Morgen komen er nog wat dingetjes bij.

Oh jee, tijdens het uploaden blijkt dat er niks meer bij kan, omdat ik het maximale aantal Mb's heb overschreden. Fix ik ook morgen, maar dat betekent dat mijn Rome Verslag nog niet te bezichtigen valt.
Gegroet.
-------------------------------------------------------------
woensdag 5 december -

Ik heb geen nieuwe dingen op de site gezet, maar ik wil graag even melden dat ik naar ... Rome! ga.
Van morgen = donderdag (vliegtuig vertrekt om 9.40 - tweeënhalf uur daarvoor op Schiphol om in te checken -- yeey) tot en met zondag. Ik ga met mijn moeder. Voor het geval ik last van belagers krijg, heb ik "Laat me met rust" al geleerd: Mi lasci in pace.
Ander nieuws: ik ben helaas niet uitgekozen voor de bedrijfsfilm van de Koninklijke Marechaussee.

- Prettige reis Yoka! ... Buon viaggio Yoka!
- Dank u zeer! .............Mille grazie!


-------------------------------------------------------------
vrijdag 30 november -

George Harrison is dus overleden. Gisteren. Hier vind je een nieuwsartikel (link is gejat van Chris).
Ik heb een klein eerbetoon in elkaar gedraaid in de vorm van een aantal foto's.

Ook nog wat vreugdevol nieuws; ik heb deze week 3 audities gedaan (film voor de Vpro, bioscoopfilm van Johan Nijenhuis en een bedrijfsfilm voor de Koninklijke Marechaussee), 3 radiospotjes voor Tempo Team ingesproken, en een rolletje gekregen in een film met Katja Schuurman en Egbert Jan Weeber (uit Finals): De Oesters Van Nam Kee. En ik heb nu een agent.


-------------------------------------------------------------
zaterdag 24 november -
- beeld

Grandioze update. Eén foto. Spring een gat in de lucht. Teken mijn gastenboek (dat is een bevel). En - nooit vergeten: maak plezier lieve kinders.
-------------------------------------------------------------
donderdag 22 november -
- beeld
- ik -> web

Een primeur: geheel tegen mijn principes in heb ik "oude" foto's (van 3 à 4 jaar geleden) geplaatst, al zijn dit wel voordelige.
Bij Web nu eindelijk wat meer dan alleen "ik heb geen zin om het af te maken, kom later terug". Goed van me hè jongens.


-------------------------------------------------------------
maandag 19 november -

Zei ik gister nog dat mijn naam alleen in de titel van de website over Joyride staat, vandaag kwam ik er achter dat ook onder Cast een verhaaltje staat. Bij mij doen alleen de foto's het niet, dus ik vraag me af welke ze hebben neergezet. Gaat kijken, in elk geval.
Verder heb ik alle foto's bij Beeld voorzien van een "alternative text" (de tekst die tevoorschijn komt als je er met je muis op staat). Niet erg opwindend.

-------------------------------------------------------------
zondag 18 november [2] -

Ik was nog iets vergeten. Zoals je (misschien) had gelezen hier ergens onderaan, heb ik een (hoofd)rol in een bioscoopfilm. En -yeah- mijn naam staat op de site van die film (in de titel van de pagina), check it out: http://www.waf.worldonline.nl/joyride/.

-------------------------------------------------------------
zondag 18 november -
- beeld
- updates

Drie nieuwe foto's. De updates heb ik maar eens gesplitst in twee pagina's, want hij werd wel erg groot.
Ik heb geen nieuws voor jullie. Kut man.

Plaatje?
Ok.


-------------------------------------------------------------
vrijdag 16 november -
- onzin
- ik -> web

Een geheel nieuwe pagina bij onzin, gaat dat zien. En een andere foto bij web, waar ik verder nog niks aan gedaan heb.

Ik hou niet van koeien. Maar wel van Andy.

boe


-------------------------------------------------------------
woensdag 14 november -
- ik -> plaatjes
- links

Ik ben weer eens gaan surfen, op zoek naar plaatjes met mijn naam. Die heb ik dus neergezet.
Bij de links heb ik er maar twee toegevoegd, maar je moet zeker naar een van die twee toegaan: de Cyborger. Je voert je naam in en vervolgens krijg je de betekenis ervan, was het een afkorting geweest. Zo is Jan: J.A.N.: Journeying Artificial Neohuman. Yeah.


-------------------------------------------------------------
maandag 12 november -
- startpagina

Heel weinig weer. De startpagina is versierd met een tekening van Kiki, die ik wel een plaats vond verdienen op het WereldWijde Web. Inspiratieloos sluit ik dit stukje maar weer af. Bye.
-------------------------------------------------------------
zaterdag 10 november -
- 1 foto

Een juweeltje, deze foto. Ik zet mezelf niet graag voor lul, maar ik gun jullie wel een lolletje, daarom een onthulling: op die foto probeer ik zwoel en verleidelijk te kijken. Dat is heel goed gelukt, zul je zien. Ik kan het wel proberen goed te praten door te zeggen dat ik net moest lachen ofzo, maar dat is niet echt een bevredigende verklaring. Veel plezier dus.

-------------------------------------------------------------
maandag 5 november -
- 3 foto's

Foto's dus.
Geen groot nieuws verder, voor zover ik kan bedenken. Oh ik heb een gastrol in de nieuwe serie van de makers van Hertenkamp. Maar de rol heet "Productieleider 1" dus erg groots schitteren zal ik niet.

Vandaag is het ook de verjaardag van Herman Brood. Gefeliciteerd.


-------------------------------------------------------------
woensdag 31 oktober -
- 2 foto's, bij Beeld

Mijn eerste bijdrage aan deze website als 19-jarige, wat een memorabel moment.
Het is jammer dat je na je 10e dat blije verjaardagsgevoel niet meer krijgt, maar desalniettemin vond ik gisteren een geslaagde dag. Mooie cadeaus van mijn moeder (sensueel hempje, nintendo inclusief Zapper®-gun (Duckhunt!), sfeervolle zitkussens), een feestelijke samenkomst van vrienden 's avonds op mijn kamer (die nu een goede opruim- en stofzuigbeurt kan gebruiken) en als afsluiter een bezoek aan the Minds. Waar opvolg-jarige Joris (31 oktober) aanwezig was, dus dat was een dubbele viering. Met een gratis drankje voor de jarigen van de vriendelijke barman, wat nooit weg is natuurlijk.
Dat brengt ons bij de updates, want er is een polaroid te bekijken van ons in the Minds, op de welbekende beeldpagina. En nog 1 nieuwe foto, waarop ik als peuter mijn acrobatische kunsten vertoon.
Erg, erg verheugd ben ik verder over het feit dat ik weer mobiel bereikbaar ben, nadat ik anderhalve week zonder telefoon zat, aangezien deze gestolen was grrrr.
Bye. Oh en een fijn Halloween.

-------------------------------------------------------------
maandag 29 oktober -
Mijn belofte heel goed nakomend zijn er nieuwe foto's.
Een thema hebben ze ook. Tongen. Deze komen allemaal uit hetzelfde fotoalbum, wat hopelijk een toevalstreffer is, anders had ik vroeger wel erg vaak mijn tong uit mijn mond.
Ik heb ook de positie van de pijltjes die in de fotovensters staan veranderd, om het zappen te vergemakkelijken.

Morgen jarig!


-------------------------------------------------------------
zaterdag 27 oktober -
Weinig nieuws voor jullie.
- 1 schamele foto (wel een leuke)

Ik beloof er dat binnen een paar dagen meer foto's komen, met een thema dit keer. Kom dus terug.

Wel nieuws in niet-bezichtigbare vorm.
- De auditie waar ik hieronder over vertelde, is succesvol verlopen, want ik heb de rol (bioscoopfilm, in 2003 te bekijken) in de wacht gesleept. Ik begrijp dat jullie vreselijk trots op me zijn, maar complimenten vind ik nooit vervelend.
- Mijn kamer wordt zowaar leefbaar, met zitplaatsen, en dan nu een tv (met video)!. Ik heb ook een nintendo (een old-school NES) die het nu niet doet, maar daar wordt aan gewerkt.
- Ik blijk erg goed babyliedjes te kunnen zingen, want tijdens het oppassen op mijn nichtje Sophia (bijna 4 maanden oud) kreeg ik haar alleen stil als ik voor haar zong (spenen in haar mond geduw en ge-sssh ten spijt).
- Ik ben bijna jarig. A.s. dinsdag om precies te zijn. Intimi krijgen hier nog details over. Als je me een (mooi, groot) cadeau wilt opsturen, moet je maar even mailen voor mijn adres, hehe.

-------------------------------------------------------------

[1] [2] [3]

home